24 cze 2012, 15:57
Agess, rozumiem Twoją rozpacz i współczuję, ale zgadzam się z Gosią - samoistnie rozkręcająca akcja porodowa to tylko plus dla Ciebie i Dziecka - ono wówczas odczuwa mniej stresu, bo nie jest wyciągane na siłę. Rozumiem że masz już dość, że boli, że chciałabyś być już po, ale jescze tylko troszke, wytrzymaj! Przytulam :ico_pocieszyciel:
Ewka, witaj :-D No rzeczywiście fajnie że dotrzymasz mi towarzystwa! :-D
Kasiala, Kaja to cudowne imię - sami braliśmy w Mężem je pod uwagę, ale jakoś ta Viktoria zawsze mi bliska serca była :ico_oczko: A nazwisko macię wręcz super! Sama bym chciała mieć jakieś w tym stylu. Qanchita ma racje - dokuczliwe dzieciaki zawsze znajdą powód aby się pośmiać niezależnie od tego czy ktoś ma rzadkie imię i nazwisko czy nie, ale wiesz Kochana, już tak troche znając Ciebie to jakoś nie wyobrażam sobie Twojej Kajusi jak to potulnie chowa się w kąt i płacze z tego powodu - jak będzie miała Mamusi charakterek, to nikt jej nie podskoczy! Uważam że teściowa niepotrzebnie robi Ci mętlik w głowie, a osttanią rzeczą z którą mi się kojarzy imię Kaja jest kajak :ico_puknij: Właściwie to kojarzy mi się wyłacznie z pieosenkarką Kayah, ale ją akurat bardzo lubię, zatem i skojarzenia z imieniem mam dobre :-) Zresztą jak powiedziałaś że wybraliście to imię, to tak mi się fajnie skojarzyło że jest jakoś związane z imieniem Kasia - taka kontynuacja, gałązeczka...nie wiem czy jasno się wysławiam :ico_oczko: