29 lip 2012, 15:33
Ania, wiesz co... juz po takim czasie chyba to trzeba taki tryb spania zaakceptować... A czy w dzien widać by była zmęczona z tego powodu?
Moja Milena lubi bajki i to bardzo. gdyby nie to, że ma starszych braci, właściwie by nie oglądała, ale oni się domagają. A ostatnio Milena też woła o baję.
Staram się jej jednak ograniczać. Jednak NIGDY nie będzie to zalecane tylko 20 minut :ico_haha_01: Nie da się. Ale staram się jak najmniej TV serwowac. Bo to zbyt duża stymulacja dla mózgu.
Książeczki- uwielbiają moje wszystkie.
Wierszyki przede wszystkim.
Ale też słuchowiska z płyt. Ostatnio na dobranoc nawet Milena słucha.
W ogóle przeniosła się z łożeczka (ma kojec jeszcze) do Damiana w nogi :ico_haha_01:
I jak w swoim buntowała się i wyła, tak u Damiana, w normalnym łóżku, zasypia leżąc w miarę spokojnie (czyt: nie ucieka, ale siadać, siada, kręci się itd). Ale mam przynajmniej usypianie średniaków w jednym pokoju.
Nie mogę przekonać M do przemeblowania by Młoda spała w osobnym łóżku (piętrowe sie rozkłada na dwie jedynki).
I tak Bart wróci za miesiąc, to Milena ... nie wiem... wypadałoby naprawdę się przeprowadzić, tylko nie ma gdzie... nie ma mieszkań przez to ze są wakacje i olimpiada... :ico_olaboga: