mam ochotę na Mirów i Bobolice
Super!!! My uwielbiamy zamki-ruiny :ico_brawa_01:
Magdalena_82, zdrówka dla męża :ico_sorki: Kiedy będą wyniki?
Współczuję rodzinie tego mężczyzny :ico_sorki: :ico_placzek:
Ja też się martwię o mamę.... Dziś dostała skierowanie do szpitala i 3 godz. temu pojechała... Mam nadzieję że nic poważnego nie wyjdzie :ico_placzek: Ona ma problemy z biodrami, w sumie całe uda ją rwą, bolą, nie może spać, chodzić, dostawała różne leki, ostatnio zastrzyki i nic... Lekarz stwierdził że w szpitalu jej szybciej porobią badania więc pojechała...
Proszę o kciuki, żeby było dobrze :ico_sorki:
lala, jaki poważny synek w podpisie, wygląda na dużo więcej niz 5 lat :ico_oczko: :ico_brawa_01:
Ja teraz mamę mam piętro niżej, wiadomo że taka sytuacja rodzi również więcej konfliktów ale ogólnie chwalę sobie to rozwiązanie :ico_oczko: Jak się wyremontujemy to wracamy do naszego domku ale remont idzie w żółwiowym tempie, ze względu na koszty mąż robi większość rzeczy sam.
aga216, zazdroszczę że jeszcze was będzie stać na wakacje, ja bym b. chciała ale i urlop mi się skończy zanim cokolwiek w domu zrobimy.... Ale może jakiś długi weekend, jak nie teraz to na jesieni?
Mija mi pierwszy tydzień urlopu, wszystko co dobre szybko ucieka :ico_oczko: Zajęć nie brakuje, trochę przetworów i zapasów robię, teraz więcej rzeczy na mojej głowie ze względu na mamę ale i staram się czas z dzieciakami spędzać, chodzimy popołudniami nad zalew, plac zabaw albo organizujemy sobie zabawy na ogrodzie itd. :ico_oczko:
Stawiam mrożoną kawkę bo u nas małe piekiełko za oknem