Byłam z Ulka na bilansie waży 6400 i ma 67 cm :) . Kupiliśmy małej spacerówkę żeby pojeżdziła troche w wyższej pozycji no rewelacji w siedzeniu w wózku za bardzo nie ma ale zawsze chociaż 15 min jak nie śpi :ico_wstydzioch: a z wózka jestem zadowolona :-) kupiłam tez chustę i jak mam coś do roboty w domu a Ula chce na rączkach być to rewelacja ta chusta faktycznie :ico_sorki: . Znowu dostała na buzi jakieś uczulenie :ico_zly: .
:ico_tort: :ico_tort: my w niedzielę mieliśmy 6-stą a razem jesteśmy 14 lat :ico_szoking: :ico_wstydzioch:Stawiam mega tort za nasza 3 rocznice ślubu!
Mi tez jeszcze wlosy wypadają :ico_zly:
Ula w wiekszości na cycku jest czasem troszkę deserka lub zupki ze słiczka zje ale to musi miec dzień bo nie za bardzo chce coś innego oprócz cyca :-)
Sorki że tak haotycznie pisze ale to co mi sie przypomnialo to napisałam bo ostatnio brak czasu na forum :ico_sorki: :ico_wstydzioch:
Acha gratuluje nowych ząbków :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
moja Ulka to tez straszna maruda nie płacze jak jest na rękach i to tyłem do mnie a tak to ciągle wyje ehhhh taki rocznik :ico_wstydzioch:A w dzien przez 90% dnia płacze