to prawda. :ico_sorki: grunt to siebie za nic nie obwiniać. :-DA nie ma nic gorszego dla laktacji jak myślenie o tym, że nie jesteś w stanie dziecka wykarmić
a mnie dopiero od dwóch dni hemoroidy przestały boleć :ico_sorki: bo tak to była masakra a po za tym nic nie boli :ico_sorki: :ico_sorki: Co prawda z wagą gorzej :ico_zly:Ja fizycznie czuje sie juz jak przed ciaza wiec jest super :-)
ja nie mam wagi,ale widze tez ze dobrze nie jest ;/ jeszcze dobrych kilka kg do zrzucenia, ale najgorzej z brzuchem. jeszcze lekko wystaje no i ta skóra...Co prawda z wagą gorzej
A cięcie nie ciągnie? Ja w okolicach rany nie mam czucia i w prawej pachwinie też nie :ico_szoking: Może właśnie dlatego że przecięli mnie od samego biodra :ico_zly:Ja fizycznie czuje sie juz jak przed ciaza wiec jest super :-)
nie,wogole nie czuje cięcią już.Tylko tam gdzie mialam dren mam jeszcze węzeł chłonny powiększony.A cięcie nie ciągnie?
ja tez mam na tym wiszącym pasie skory rozstepy ;/ i taki dziwny ksztal mi sie zrobil bo pod pępkiem mam takie wklęsłe,jakby dziurę i pępek dalej wystaje ;/Boję się że przez te rozstępy na całym ...dosłownie na całym brzuchu ta skóra nigdy się nie wciągnie
Po pierwszej ciąży długo miałam...dokładnie nie pamiętam ale z 3 mieś na pewno.A tak wogole to kiedy zanika ta ciemna linia na brzuchu? Bo ja ja dalej mam i dalej bardzo ciemna ;/
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość