ktosiek, gratuluję :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ja piersią karmię.
Kasiala z Tomkiem miałam fridę i bardzo zadowolona byłam, z Maksiem nie mam nic ale też pewnie fridę kupię bo się sprawdziła. No i zdrówka dla Kaji :ico_sorki: dorosłego umęczy katar a co dopiero taką kruszynkę :ico_olaboga:
czyli na dobę wychodzi mi 9 pieluch :ico_szoking:
ładnie chociaż nam podobna ilość by wyszła :ico_olaboga: jak skończę jakieś opakowanie to policzę.
A mały mój ma problemy z brzuszkiem :ico_placzek: tak uważam na to co jem żadnych smażonych, warzyw, owoców po za jabłkami. I prawdopodobnie to przez te jabłka nie będę jadła dzisiaj to zobaczę. Wczoraj biedulek nie mógł się załatwić a wcześniej nie miał z tym żadnych problemów a wczoraj tak stękał stękał prężył się w końcu narobił i od razu ulga. Dzisiaj rano znowu to samo. Narobił po 1,5h i od razu ulga wielka. Zastanawiam się nad jakimiś kroplami stosujecie coś? Tylko nie wiem czy one po 1 miesiącu nie są.
[ Dodano: 13-08-2012, 10:29 ]
policzyłam nam wychodzi 7 pieluszek dziennie. Więc mam bardziej oszczędne dziecko od Kaji :ico_haha_01: