Maciuś ma szczere chęci porzucić drugą drzemeczkę, tylko,że śpiący się robi koło 17 i co robić? Daję mu pospać pół godzinki, ale przez to musimy kąpać póxniej. Ech, nie lubię takich zmian, tak było jak rezygnował z trzeciej drzemki.
no ja tez nie lubie jak mi Oli idzie pozniej niz o 15 spac bo wszystko sie przesuwa, ale u nas od tygodnia jest tylko jedna drzemka, 13-15 dzisiaj.. takze chyba zrezygnuje z drugiej drzemki choc nie jest mi to na reke ale coz :ico_oczko: i wlasnie zasnal :ico_oczko:
Myślicie,że nina tu zagląda?
dzisiaj byla wiec pewnie tak, moze w najblizszych dniach znow zajrzy :-)
Jula zdjecia Eryczka cudne, slodziutki chlopak :ico_brawa_01: najlepsze zdjecie w kapelutku, zarabista minke ma :ico_haha_01: ale widac ze juz chlopaczek, ale ten czas leci, az w sumie troszke przykro.. jeszcze niedawno to takie niewinne niemowlaczki byly.. :ico_noniewiem: a co do bicia to Oliwkowi przeszlo choc trudno stwierdzic kiedy, napewno dalej niz 1,5 miesiaca temu. ja go lapalam za raczki i mowilam ze nie wolno, czasami pacnelam w lapke jak mnie za wlosy trzymal czy cos ale to nic nie dawalo.. mysle ze chyba musisz przeczekac, starac sie nie zwracac uwagi i zajmowac go czyms innym jak tak robi. Olis teraz czasami szczypie ale widze ze w zabawie, za wlosy tez mnie ciagnie ale juz inaczej, juz nie ma takiej zlosci jak kiedys. taki etap, musisz przeczekac :ico_sorki: :ico_sorki:
ma krzywy zgryz niestety
ale widoczne to jest? Olis ma gorne zabki proste ale dolne / \ takie o mniej wiecej.. nie pod takim katem az ale lekko skosne.. z drugiej strony to sa mleczaki a smoka przy stalych juz nie bedzie ciumkal wiec nie wiem czy to takie wazne zeby teraz juz odstawiac?
A od małego spał w ciemności ?
Moja od małego zasypiała w ciemności i tak tez spała.W nocy karmie tez po ciemku.
no wlasnie tak :ico_noniewiem: jak karmie to zapalam lampke nocna, ona ma bardzo slabe swiatlo, ale normalnie zawsze spal w ciemnosci czy sam czy z nami. a teraz jakos taki histeryczny ma ten placz, ostatnio sie obudzil (otworzyl oczy) 2-3 i wzielam go do nas, bo czasami tak bylo i zasypial, zgasilam lampke a on w histerie. zapalilam a on sie wpatrywal w okno, albo raczej w zaslone bo bylo zasloniete i nie chcial zasnac. i tak do 5:30 siedzielismy az sie troche rozjasnilo na dworze.. troche mnie martwi czemu sie w to okno wpatrywal ale nie bede sobie jakichs schiz nakrecac :ico_puknij: w kazdym razie budzi sie zrozpaczony, i w dzien i w nocy, lozeczko stalo juz w 3 roznych miejscach wiec naprawde nie wiem co mu jest..
było chyba że na 100 łyżeczek tej herbatki jest 75 cukru.
:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: no to chyba musze mu ograniczyc te herbatki!!!
Ja ze szklanką mleka na dobranoc (mleko skondensowane plus malibu, hehe).
loo ja ale mi smaka narobilas :ico_haha_01: chyba sobie cos kupie niedlugo jak Maly odczepi sie od cycka, bo czasami tez bym sobie jakiegos pysznego drineczka lyknela.. w sumie juz prawie 2 lata nie tykalam alkoholu :ico_szoking: