[ Dodano: 26-08-2012, 19:41 ]
[ Dodano: 26-08-2012, 19:41 ]
[ Dodano: 26-08-2012, 19:42 ]

my chyba też, co prawda nie zaklepane ale chrzestna kupiła już bilety na ten termin mama obiecała że załatwi by były tego dnia bo ogólnie u nas są w 2 niedzielę miesiąca. Ale odetchnę jak ksiądz potwierdzi.A my 7.10 :-)
Mój smoczek używa ale też nie za często. Ale jak bardzo zdenerwowany to daje. Ale co do zachowania to nie mogę powiedzieć że mam aniołka. Bardzo lubi sobie pojeść i jak nie ma co to taki złośnik.Nocki też do d...y a było już tak pięknie. Smoczka nie toleruje ale za to z cyckiem w ustach spałby cały dzień :ico_szoking:
straszne to jak takie maciopstwa już muszą tak cierpieć :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: ja kiedyś czytałam notorycznie forum misi - to takie forum dla rodziców dzieci chorych na nowotwory. I tam są historie tych dzieciaczków ale po śmierci takiego chłopca stwierdziłam że nie mogę już tego czytać :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:skopało mi to psychike totalnie
My tez jeszcze nie oficjalnie,ale w tym tyg mamy zalatwiac :-)my chyba też, co prawda nie zaklepane
super gratuluję :ico_brawa_01: u mnie waga stoi w miejscu :ico_placzek: i nie bardzo mam pomysł jak schudnąć. Niby jak się karmi to chudnie a u mnie to nie zdaje egzaminu :ico_placzek: odchudzać też się nie mogę bo boję się że pokarm stracę i tak nie jest za dużo. Jem same lekkostrawne rzeczy i nic :ico_zly:A tak wogole to mam jeszcze tylko 2 kg na plusie

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 1 gość