Nasz przyjaciel który miał być chrzestnym nie dostał zaświadczenia bo żyje w konkubinacie :ico_zly: Teraz nie mamy pomysłu :ico_placzek:
kurcze ,szkoda. z jednej strony wkurza mnie to że ksiądz mówi kto może być chrzestnym mojego dziecka ale z drugiej takie są "zasady" naszej wiary. ale to my powinniśmy decydować o chrzestnych rodzicach jednak :ico_noniewiem:
bo kurde ktoś może zostać chrzestnym a za rok sie rozwieść i na to samo wychodzi :ico_noniewiem:
Warzy 4430 więc przybrał 820g od momentu wyjścia ze szpitala :ico_brawa_01: Może nie jest to dużo ale w normie :ico_sorki:
ważne że przybiera na wadze :ico_brawa_01: Agatka w pierwszym miesiącu przytyła 1,40kg, w drugim już tylko 0,6kg a w trzecim to sie uciesze jak 0,5kg przytyje :ico_noniewiem:
wysłałam kiedyś mailana akcję "Kocham, Chronię, Badam" i dostałam odp że mamy przyznaną wizytę u pediatry w Krakowie- ustaliłam na 18 września. ale troche zawiedziona jestem bo myślałam że to takie konkretne badania z usg itp to chyba tylko oględziny przez pediatre i nie wiem czy w ogóle na to pojedziemy bo Agatka to już wyoglądana jest z każdej strony :ico_oczko: