oj tak... :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:Stawiam :ico_tort: za pięć miesięcy Cezarego :-D
rzeczywiście głodomorek :ico_oczko:smakosz to mało powiedziane, gorzej niż noworodek- co 2 godziny musi jeść.. np dziś- pił mleko o 5-120ml, 7-60ml, potem kaszka o 9, o 11 mleko- 120ml, o 13- cały obiadek, o 15-150ml mleka.. i teraz o 17 dam jemu deserek i o 19 kolację (150ml z kleikiem)..
a mi sie wlasnie pogorszyły gdy przeszłam na 2...pewnie to przypadek, ale ja już niczego nie wykluczam :ico_noniewiem: . Ale dni są trochę lepsze pobawi sie troszkę, poćwiczy :ico_sorki: a picie mleka nadal nie idzie...no coż ...niedługo to tylko w kaszkach bedzie dostawał mleczko. W nocy trochę lepiej mu idzie (je raz mniej wiecej 180-210)le tu też mam wymówkę, że jak przejdziemy na mleko następne to i nocki będą lepsze :ico_oczko:

- no :ico_szoking:Ale to zleciało.
- boski jest,uwielbiam te dwa male zabeczki u dzieci :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:moj śmieszek :-D

hehe...jeszcze z miesiąc temu bym napisała ze to tylko pozory :ico_oczko: , ale rzeczywiście od jakiegoś czasu jest ciut lżej...już tak całymi dniami mi nie ryczy...nadal dużo marudzi, ale to już nie to co było :ico_sorki: , już sie zabawi , poćwiczy, bardzo lubi przygladać sie jak Dawidek sie bawi. :ico_sorki:dzwoneczek82, na tych zdjęciach Patryczek na bardzo pogodne dziecko wygląda :-D
kiedyś moj Dawidek mnie tak załatwiał hihi :ico_oczko:o ja,ale sobie pore wybral na zabawe :ico_oczko:
wielkolud :ico_brawa_01: :ico_oczko:No i wyrastamy juz powoli z rozmiaru 68 !
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość