:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a ja się cieszyłam jak 3,5 h nie jadł :-Dwczoraj w nocy 7,5h bez cyca
Pokaże wam zdjęcia
a to Paweł z Tomkiem :ico_haha_01:
haha u nas też chrzestny z ostateczności :-D no cóż lepszy rydz niż nic. Chrzestny to Pawła siostry mąż.to miała być ostateczność ale cóż :ico_noniewiem:
takiej zwyczajnej czy one smakowe jakieś są? Zobaczymy czy jak odstawię mleko będzie jakaś poprawa.Podobno picie herbaty rooibos też pomaga :ico_noniewiem:
ja szukam na allegro używanychbo jak patrzyłam to ceny są kosmiczne
wow nieźle :ico_brawa_01:ale potem jak padł to spał 8 godzin
też bym takie chciała :-DKasiala musisz mieć magiczne mleczko skoro mała tak pięknie sypia
jejku to naprawdę przemęczona jesteś :ico_olaboga: Ja w nocy siadam biorę poduszkę do karmienia i karmię i często jest tak że przysypiam na minutkę i patrzę a cycka już nie ciągnie Maks, ale u mnie nie jest źle bo on się nie budzi więc karmienie odbijanie trwa maks 15 minutale obudził mnie dopiero mąż z Tymkiem na rękach bo podobno płakał
No jutro mąż ma gadać ze swoim bratem i jak się zgodzi to wieczorem załatwiamy u księdza więc jeszcze na koniec miesiąca powinniśmy się wyrobić.Qanchita, w końcu kiedy chrzest?
Zwyczajna rooibos... jak dla mnie w smaku jest ohydna ale niektórzy lubią :ico_szoking:takiej zwyczajnej czy one smakowe jakieś są?
mój teść też by nie był gdyby nie chrzciny własnie. są ludzie i ludziska...Wiecie że jeszcze nie byli wnuka zobaczyć :ico_szoking:
ja tak miałam jak na Prokociumi leżałyśmy z Agatką że mi coś zaczęło lecieć i też myśłałam że okres a to chyba było od noszenia jej i zmęczenia bo w domu zniknęło.ja wczoraj na weselu myslalam,ze dostalam okres. Tak ze mnie poleciało,ale chyba " wytrzepało" ze mnie podczas tańca jeszcze resztki odchodów połogowych poprostu bo dzisiaj czysto.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 1 gość