Hej dziewczyny,gdzie Wy sie podziewacie?
U nas powoli do przodu,ale chyba przeziebilam sobie pecherz,bylam u lekarza w piatek no i stwierdzila pani doktor ze moj mocz nie taki jak powinien byc,wyslala go do laboratorium i dala mi antybiotyk na 7 dni,ja odczuwalam troszke bol jak chodzilam siusiu juz od poczatku tygodnia,ale myslalam ze to tak ma byc,ze to moze dzidzia cisnie mi bardzo na pecherz i dlatego bolalo czasami?? :ico_sorki:
Mam zadzwonic we wtorek po wyniki mam nadzieje ze bedzie dobrze,chociaz od czwartku jakos tak mniej czuje moje malenstwo,co prawda w piatek na wizycie pani doktor mnie uspokoila bo uslyszalam bicie serduszka naszego malenstwa :-D ale dzis znow jak rano nie czulam szkraba to myslalam... :ico_sorki: ,jakos nie podoba mi sie to ze musze ten antybioryk brac,boje sie ze zaszkodzi malenstwu :ico_placzek:
Ja tak siedze i czytam tutaj ale nasza aktywnosc jest malutka
No wlasnie aktywnosc jest maluuuutka,ja tu wchodze codziennie,ale skoro nikt nic nie pisze to ja sama tez nie... :ico_sorki: a na innych watkach tyle stron do doczytania!!Dziewczyny gdzie sie podziewacie??
jeszcze na poczatku troszke wiecej bylo pisane ale w pewnym momencie ucichlo wszystko!
Martuss niemartw sie to normalne hormony buzuja i masz dola przejdzie zrob sobie cos slodkiego i odrazu banan na twarzy hihi
Oj tak w sumie codziennie prubuje zabic sobie czas siedzac w kuchni:) teraz juz mi lepiej,po tygodniu czasu wrocilam do rzeczywistosci :-D
Pozdrowionka dla Wszystkich :ico_buziaczki_big: