Nie nie,kwestia smaku to jeden z najlepsych blogow - moj sie nie umywa :-)madleine nie mogę znaleźć blogu. Bo to nie jest ten kwestia smaku?
.
No niestety nie mam nikogo takiego bliskiego. Pojedynczo czasami się zdarzy... np opiekunkę poproszę żeby zajęła się jednym z dzieci a z drugim jadę np do lekarza. Czasami bratowa weźmie Tymka na chwilę żebym mogła do miasta skoczyć. Ale nawet głupio mi tak dzieciaki podrzucać. Mama to co innego :ico_noniewiem: Czasami tak strasznie mi jej brakuje :ico_placzek: Pamiętam jak kochała dzieci...wszystkie do niej ciągnęły. Dzieciaki naszej niani więcej czasu spędzały u nas niż w domu bo jak tylko ją widziały to chciały iść z Panią Jolą :ico_haha_01:reszty współczuje :ico_olaboga: szkoda że mąż musi tak wyjeżdżać często :ico_olaboga: bo Tobie by odpoczynek się przydał :ico_sorki: a powiedz pomaga Ci tak ktoś by Ci posiedział z dziećmi a Ty byś sobie odpoczęła? Mamy nie masz, z teściową nie bardzo to tylko mąż zostaje?
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość