ojej to juz :ico_haha_01: :ico_haha_01: jak szybko, teraz juz z gorki chyba...martuss, zapraszam do odliczania od 120! :) JUŻ CZAS!!!!! :D
ojej to juz :ico_haha_01: :ico_haha_01: jak szybko, teraz juz z gorki chyba...martuss, zapraszam do odliczania od 120! :) JUŻ CZAS!!!!! :D

Ja zakupilam sobie zestaw witamin dla :ico_ciezarowka: i lykam codziennnie (zaczelam od ubieglego piatku).lykam aby magnez i co drugi trzeci dzien witaminy matruelle
Wow to juz tak bliziutko, masz juz wszystko przygotowane?bo my jeszcze nie zaczelismy robic zakupow,jak narazie tylko sie rozgladamy :ico_haha_01: dopiero na nowy rok planujemy rozpoczac przygotowania.z usg wychodzi 29 grudnia termin
To wszystko hormony,ja tez mam napady nerwow,ale wyzywam sie wtedy na pracy :ico_haha_01: :-DJaogolnie to strasznie nerwowa jestem

no ja juz mam wszystko ppospieszylam sie hehe ale co tam zostalo mi kupic tylko duperelki takie urzadzenie elle tens, poczytaj o tym.Wow to juz tak bliziutko, masz juz wszystko przygotowane?bo my jeszcze nie zaczelismy robic zakupow,jak narazie tylko sie rozgladamy dopiero na nowy rok planujemy rozpoczac przygotowania.
hm nigdy o tym nie slyszalam,wyglada to dosyc ciekawie, rozejrze sie czy u nas (w anglii) tez jest mozliwosc stosowania tego,musze glebiej sie w to wczytac i popytam na kolejnej wizycie z moja polozna! i mam tez jedno spotkanie odnosnie znieczulenia podczas porodu,wiec tez popytam.elle tens

tak mieszkam wlasnie w anglii,jakies 50km na polnoc od Londynu.mieszkas w anglii?
to wozek tez kolezanka Ci kupowala tutaj? oplacalo sie cenowo i z przesylka? coprawda nie orientuje sie jakies sa ceny u nas w Polsce wyposazenia dla malenstwa kieruje sie tylko tym co tu jest,i wybieram gdzie taniej, ale juz wiem napewno ze czapeczki bedzie mi siostra przesylala z Polski,bo tu nie ma zadnych czapeczek wiazanych i wszystkie takie dziwne sa jak z siostra patrzylam jak byla u mnie 2 tyg temu.wozek bebe confort stretty

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość