28 paź 2012, 09:45
Kasia rodzilam naturalnie wiec niunia tez ze mna byla od poczatku a u nas w szpitalu nie kapali dzieci i tylko oliwilam przez caly tydzien mala. A co do studii wlasnie ja sie tam nie nadawalam bo to edukacja przedszkolna a ze z unii byly to chodzilam, ale w ciagu 3 lat moge 3 rokodrobic :P
Bylismy wczoraj na bondzie nawet nie zly film paznokcie zjadlam z nerwow isiusiu latalam bo mnie kopal tak,, wczoraj plytki mi wymieniali w kuchni bo zle polozyli i dzis sprzatalam bokurzu kupe, jak ja nie cierpie kurzu
A ja klaudie karmilam 3 miesiace, zrezygnowalam bo moje mleko to woda bylalekarka mowila ze to sie zmieni inie zmienialo po kazdym cycu butla 120 ml szla, nonstop przy cycu kurde ile mozna plus kolki i skaza ja zygalam juz kurczakiem blee i szkodami bylo ale jakos teraz uwazam ze butelka jestwygodnie i naprawde w nocy wstac aby wode w termos zalac do mleka zawsze tak szybkowalam i gotowe, ale zobaczymy jak bedzie pokarm to napewnoeniedluzej niz 6-7 mcy karmic , bo nie uwazam sie matka polka jak moje kolezanki karmia do 2,3r zycia toochydnejuz jest!jesli kogosurazilam moja opinia to przepraszam ale to moje zdanie
KASSIA Cisnienie masz za wysokie, ja z takim poszlam do szpitala ze skierowaniem gestoza, najwyzsze ktore mozeszz miec lekarz mimowil to 130 na 90