hej kochana,bardzo zadko zagladasz do nas :ico_sorki: pochwal sie brzusiem nam tutaj :-)wszystko OK. ciaza przebiega bez objawowo wiec jest super :) brzusio robi sie coraz bardziej widoczny :
póki @ nie ma jest nadzija pamiętaj :-)zuję, że już niedługo ona przyjdzie
mi jakos nie leci kurcze,a tak chciałabym byc już po badaniu prenetalnym tak sie boje o mojego okruszka czy jest wszystko dobrze :ico_sorki:ale to leci!
hehe widzisz Tibby wszyscy chcą abyś była w ciąży już ci się brzuszkiem karzą chwalić :-D :-D :-D :-Dhej kochana,bardzo zadko zagladasz do nas :ico_sorki: pochwal sie brzusiem nam tutaj :-)wszystko OK. ciaza przebiega bez objawowo wiec jest super :) brzusio robi sie coraz bardziej widoczny :
Niunia to było napisane do monika88 a nie Tobby,źle przeczytałas :-Dhehe widzisz Tibby wszyscy chcą abyś była w ciąży już ci się brzuszkiem karzą chwalić
tak robie i jest lepiej,ale i tak jak wróbelek musze jeść koszmar :ico_noniewiem: a dzis godzina 4:30 a mój maluch chyba zgłodniał bo taaka sie zrobiłam głodna,ze aż musiałam iść banana zjeść :ico_haha_01:Misiu, a może spróbuj jeść w małych ilościach a często?
wow to wiekszy od mojego,ale Ty jesteś 2 tyg wyzej w ciąży to brzus już moze byc ciut wiekszy,ja również jak patrze na swój brzusio to jakos tak gwałtowanie nie rośnie mam wrażenie nawet,ze stoi w miejscu... :-)moj obwod brzuszka jest 87 cm
wiem kochana wiem jaka ty szczuplutka byłaś,najwazniejsze,ze rosniecie zdrowo baaardzo sie cieszę :ico_brawa_01:bo przed ciaza mialam niedowage wiec teraz ile bym nie przytyla bedzie dobrze
lipcóweczki dopiero się zapłodniły i czekają 2 tyg zeby testy robić :-D ja dowiedziałam się 5 listopada ze w ciąży jestem a potwierdziłam 14 u ginka bo ten test 5 listopada to ledwo widoczny wyszedł a 8 listopada robiłam drugi to krecha konkretna była :-)teoretycznie dopiero pojawiałyby się lipcóweczki, więc mamy czas jeszcze ;)
wiem... ale ty tak zacytowałaś jakby Tibby pisała:Niunia to było napisane do monika88 a nie Tobby,źle przeczytałas :-Dhehe widzisz Tibby wszyscy chcą abyś była w ciąży już ci się brzuszkiem karzą chwalić
:-D :-Dhej kochane
hej kochana,bardzo zadko zagladasz do nas :ico_sorki: pochwal sie brzusiem nam tutaj :-)wszystko OK. ciaza przebiega bez objawowo wiec jest super :) brzusio robi sie coraz bardziej widoczny :
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość