31 paź 2012, 10:36
hej kochane
Przypomniało mi się że Gabi urodziny miała :ico_wstydzioch: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO -spóźnione ale z całego serducha :ico_zdrowko:
Co u nas?? A no pomalutku Lena jest już taka bystra że nie nadążam za nią po domu, raczkuje jak torpeda , chodzi przy meblach, myje się w kibelku i śpiewa w wannie.
Gada ja najęta, tata, baba, dada, mama, papa, amam a ostatnio padliśmy ze śmiechu jak wzięła telefon i przystawiała go do ucha i zaczęła gadać po swojemu. A od kilku dni mam dość bo mała nie gada tylko krzyczy ale to tak głośno że telewizor i radio zagłusza, a jak już rozmawiamy z M to ona jest najgłośniej :ico_olaboga:
Z kupkami mam od dwóch dni problem ale to efekt "dnia z teściową" nakarmiła ją ciastem czekoladowym :ico_zly: i teraz są tego skutki i kwasne kupska odparzają dupcie :( ale też jak Mad. maścią smaruje i może będzie ok.
Wiecie z zeszłym tygodniu zmarła babcia mojego M w sobotę mieliśmy pogrzeb i tak się spieszyłam (bo byliśmy spóźnieni) że spadłam ze schodów :ico_placzek: myślałam że się połamałam, nigdy aż tak się nie potłukłam , rozcięłam kolano ,mama na dupsku siniaka wielkości arbuza, ale do wczoraj było ok dziś wstałam z takim bólem że nie wiem czy lekarza nie odwiedzę, jezcze by tego brakowało żeby mnie w gips jakiś wsadzili :ico_nienie: nie dam się ;)
Gabi na pewno Lilusia się uciesz z takiego prezentu , fajne są te pchacze :-) :ico_brawa_01: też myślę żeby Lenie kupić
Mad ale Martynka fajna śmieszka na tym zdjęciu, co do bucików to fajna okazja :ico_brawa_01: ja muszę się rozejrzeć bo te co mamy już przymałe są :/
Aga daj znać jak Emilka :ico_sorki:
i nie wiem co miałam jeszcze napisać :ico_noniewiem:
buziaki