Krzesiny są po drugiej stronie Poznania ode mnie patrząc, ale spotkanie jak najbardziej :ico_oczko:a no to dobrze :ico_sorki: jak odwiedzimy Pawła brata on mieszka w Poznaniu Krzesinach to musimy się umówić na spotkanie :-)Nie, na szczęście mam pracę bliżej, w Obornikach Wlkp.
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: super tak ze macie pokoje dla dzieciaczków... u Nas Kajcia póki co z Nami... i nie wiadomo kiedy to się zmieni ;-( ale źle nie jest :-)Właśnie skończyliśmy z mężem pokoik dzieciaków
Ja tak samo. Paweł z kolei przed tym jak mnie poznał siedział w Anglii, nawet jak w ciąży byłam to jeszcze siedział do miesiąc przed porodem i wtedy stwierdziłam że koniec wyjazdów co to za małżeństwo na odległość :ico_olaboga:ja to jestem coreczka rodzicow i bez rodziny to sie nigdzie nie rusze :-)
no właśnie i ja z Maksem mam problem. Bo on w dzień by pospał ale na rękach :ico_zly: a nie na rękach to śpi 50 minut i pobudka chwilę posiedzi i nie dospany i znowu usypianie i tak w kółko :ico_zly: bo widać że chce więcej spać ale na rękach :ico_zly:,ale w dzien nie spi wogole...albo ma drzemki 10 minutowe :-)
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider], Google Adsense [Bot] i 1 gość