Misia ja USG dowcipne miałam robione do 17tc tzn w17tc miałam i tak i tak a przezierność karkową robi się między (jak dobrze pamiętam) 11 a 14tc bo w tedy wychodzi najbardziej prawidłowy wynik wiec się nie stresuj :ico_nienie: a o zachciance na kluchy z truskawkami to coś mogę wiedzieć bo a dopadłam takowej koło właśnie 12-13tc i to wypadło w święto 3 króli i na moje szczęście był sklep otwarty i kupiłam mrożone truskawki i teściowa zrobiła mi pierogi z truskawkami i aż wstyd sie przyznać ale do końca zycia zapamiętam że wtrymboliłam aż 25 pierogów na raz :ico_wstydzioch: zresztą ja od maja do lipca przerobiłam jakieś 40kg truskawek jak nie lepiej bo tak mi smakowały :-D
anade ja tak jak
MonikaA88 nie pytałam lekarza czy mąż moze wejść tylko zawsze zem mną wchodził nawet na to dowcipne badanie i monitor też tak był ustawiony aby kazdy z Nas widział ja mąż i lekarz a jak chodziłam do poprzedniej ginki to tak jak u
tibby miałam swój monitorek powieszony nad łóżkiem zajebiaszcza sprawa ;-) a jak byłam na USG 3D/4D to miałam swój telewizor LCD 40cali :-D pamiętam też ze zawsze byłam nienasycona jak wychodziłam og ginka ze to już koniec seansu i znowu 3 tyg czekać na kolejny :-( ja z każdego badania mam zdjęcie USG to jest zdjęcie z USG 3D/4D w 25tc :-)

pozdrawiam i życzę szczęśliwych i bezstresowych kolejnych miesięcy do rozwiązania :-)
tibby a od czego tak plecy Cię bolą? Myślisz ze to już od ciąży? i zgaga tak wcześnie? zgaga zazwyczaj występuje pod koniec jak dzidzia uciska żołądek i kwasy pod gardło podchodzą... no ale wiadomo żadna ciąża nie jest taka sama :-) i na pewno wyjątki też są :ico_haha_02: