hej dziwuszki
ale pieknie na dworze mamy,chyba pójde zaraz na spacerek,juz byłam krew oddać i mocz bo co chwilkę mój gin każe mi robic jakies badania krwi,sniadanko zjedzone nawet troszku posprzatałam i zasiadłam na forumka :-)
11 a 14tc bo w tedy wychodzi najbardziej prawidłowy wynik wiec się nie stresuj
no jak pójde teraz na badanie przezierności karkowej będę w sumie w 13t i 1dc no to nie tak źle :ico_oczko:
o zachciance na kluchy z truskawkami to coś mogę wiedzieć bo a dopadłam takowej koło właśnie 12-13tc
jezuuu czekam aż mąż dostanie kaske i lece po chyba 4kg truskawek i makaron i chyba to będe tylko jadła :ico_haha_01: no jak nic od samego poczatku na słodkie mnie ciągnie i co zrobić :ico_sorki:
a te zdiecie z USG sa piekne sama bym chciała takowe,ale to kosztuje z 250zł pomysle nad tym :ico_noniewiem:
ja miałam zgagę od początku ciąży do samego końca ;
i mnie juz pare razy złapała wieczorami jak lezałam,a wiem co to zgaga :ico_oczko:
monikaA88 jak się wogóle czujesz kochana bo nic nie piszesz..ja sie czuje rewelacyjnie aż sie tym martwie nooo :ico_noniewiem: tylko siusiu latam w nocy,ale do tego da sie przyzwyczaić :ico_noniewiem:
tibby czekamy na relacje z wizyty u lekarza :ico_sorki:
Anade piekny maluszek :ico_brawa_01: jak Twój tak wyglada to i mój juz dość bedzie sporawy :-)