najgorzej to jest jak sie wraca do lozka potem bo zasnac nie moge
ja mam to samo :ico_noniewiem: w dzień jakos nie latam tak do toalety,ale w nocy z 3 razy i potem wracam i nie moge zasnąć :ico_noniewiem:
a jutro planuje zrobic ryz z truskawkami bo tez nabralam ochote na truskawki :D
ja tez chyba sobie to jutro zrobie o ile mężu nie wymysli czegoś innego :-)
kibicowałam bardzo Misi i z sentymentu też tutaj czytam co u was
:ico_haha_02: :532: ja na pewno nie mam nic przeciwko :-)
misia, ale uważaj bo ci się do tego czasu zachcianka może zmienić i co zrobisz z taką ilością truskawek
hehe o tym samym pomyslałam więc kupie tylko tak na raz bo pewnie mi sie zachcianka zmieni masz racje :ico_haha_01:
kochane są dobre i złe wieści:
wspaniale,ze jest kropeczka i ta kropeczka będzie niedługo juz fasolką :ico_brawa_01:
ale faktycznie gin dziwny :ico_noniewiem: chodzisz odpłatnie do niego i jeszcze kreci nosem,ja bym mu powiedziała,ze nie da rady jak pracować u Ciebie w firmie ,ze brzus cię boli itd pościmniac czasem trzeba lekarzy :ico_oczko:
:ico_tort: :ico_ciezarowka: ,stawiam za 13 tydzień , jutro ide na USG prenatalne
baardzo mocno trzymam kciuki za Twoją jutrzejsza wizytę,ja ide w poniedziałek i tez będę w 13t i 1dc :ico_oczko: a stracha mam,ze Boze :ico_sorki:
Mój mąż wzioł sobie urlop na wtorek powiedział w pracy,ze idzie zobaczyć dzidzie z żoną jakie to piękne :ico_sorki: