Aniula straszne :ico_placzek: mi to się słabo robi jak widzę jakiś wypadek na drodze, obcy ludzie nie widzę z bliska a tu :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
No a za kolczyki brawa :ico_brawa_01:
mój gzubek mały dzisiaj cały dzień próbuje usilnie usiąść i się wkurza bo mu to nie wychodzi :ico_szoking:
o proszę, a tak narzekałaś że wolne ma tempo :-)
Z tymi perfumami to dobry pomysł :ico_sorki: mam taki sklep internetowy ( w Krakowie i Warszawie możliwy odbiór osobisty) i tam są tańsze perfumy i oryginalne tam może czegoś poszukam. Bo tam taniej niż w rossmanie jest :-)
o tej niechęci do jedzenia kazała zrobic Marysi badania krwi i moczu.
no to powiem Ci że bardzo fajna pielęgniarka :ico_brawa_01: a ile Marysia przytyła ostatnio i przez jaki okres? Bo wydawało mi się że od Maksia cięższa była a teraz lżejsza.
Ją Poratowałam się piwem bezalkoholowym 'karmi' i cyce już pełne :) tylko bolą mnie sutki :(
mi się wydaje że u Ciebie to głowa była :-) przeżywałaś że straciłaś pokarm i z tych nerwów naprawdę się zmniejszył no ale teraz fajnie że już jest :ico_brawa_01:
tyle ze polałam sosem czosnkowym
no ja właśnie czosnku się boję spróbować :ico_olaboga: dobrze że jednak zjadła :ico_sorki:
dobra lecę spać zakatarzona, gardło mnie drapie papa