Dziewczynki zazwyczaj rozwijają się szybciej...Marcinek też dopiero teraz zaczął łapać sam zabawki.Moja bratanica juz miesiac temu łapała,a mały dopiero tak od tygodnia wszystko łapie i trzyma :-)
To zdrowo jak jasna ciasna :ico_oczko:Rano jutro tez warsztaty na temat taniego i zdrowego jedzenia :)
Wiec chyba po drodze sobie jakiegos hamburgera zjem :P
hehehe no rajca:P ale chyba nawet na hmburgera nie zdaze wiec bede na glodniaka siedziec :-)Dziewczynki zazwyczaj rozwijają się szybciej...Marcinek też dopiero teraz zaczął łapać sam zabawki.Moja bratanica juz miesiac temu łapała,a mały dopiero tak od tygodnia wszystko łapie i trzyma :-)
To zdrowo jak jasna ciasna :ico_oczko:Rano jutro tez warsztaty na temat taniego i zdrowego jedzenia :)
Wiec chyba po drodze sobie jakiegos hamburgera zjem :P
super :ico_brawa_01: ja jakoś Tomka nie potrafiłam do samego zasypiania przyzwyczaić. Jak miał 4 lata to jeszcze kładłam się koło niego i czekałam aż zaśnie. Potem z Pawłem mieliśmy zmiany raz on raz ja. I Paweł na swoich zmianach nie czekał aż Tomek zaśnie tylko głaskał po plecach chwilę i wychodził. To i ja tak zaczęłam :-Dmały dziś w dzień załapał fany patent na zasypianie - kłade go nie śpiącego do łóżeczka,daje smoczek,przytulanke taką niby specjalna dla niemowlat,on ja przytula i sam zasypia
praktycznie coś musi mieć w buzi cały czas, albo rączki albo smoczek albo cycek haha. No ale ze smokiem to się naprawił. Naprawdę nie chciał pluł na odległość a go nauczyłam.czy wasze dzieci trzymaja non stop raczki, paluskzi w buzi?
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 1 gość