ja mam wizytę na 15:30 :)
ja w poprzedniej ciąży miałam wizytę średnio co 3-4 tyg.
zapraszamy :), daj znać po wizycie :ico_oczko:Witam
Czy można do was dołączyć ??
Znaczy tak na 100 % to jeszcze nie wiem czy wszystko ok ale według badania bety to około 5 tydz.Dzis mam wizytę i będę wiedzieć czy wszystko ok jest .
Ale nawet nie wiem czy to doby wątek jeśli chodzi o czas porodu.
im nas wiecej ty lepiej :) czekamy na wiesci z wizyty :)Witam
Czy można do was dołączyć ??
Znaczy tak na 100 % to jeszcze nie wiem czy wszystko ok ale według badania bety to około 5 tydz.Dzis mam wizytę i będę wiedzieć czy wszystko ok jest .
Ale nawet nie wiem czy to doby wątek jeśli chodzi o czas porodu.
a czy Ty jak robisz badanie moczu to przed oddaniem do pojemnika podmywasz sie wczesniej?odebrałam wyniki krew ok, ale mocz nie ciekawy :ico_placzek:
nie, a trzeba?a czy Ty jak robisz badanie moczu to przed oddaniem do pojemnika podmywasz sie wczesniej?
Chyba o mnie pisałaś również :ico_oczko: to juz Ci tłumacze dlaczego jak to ładnie ujełaś "sram" z wizytami,, moja ciąża jak bardzo długo wyczekiwana, ja musiałam walczyc 4 lata abym w końcu mogła sie ciążą cieszyć a teraz do rzeczy,biorę bardzo silne sterydy,które mi ratuja zycie bo bez nich nie mogłabym zyć,ale płód mogą mi uszkodzić,lekarze jednogłosnie twierdzą,ze lek nie zagraza dzidzi,ale muszę i ja i maluch być bardzo często kontrolowaną,więc chodzę co dwa tygodnie i cały czas sprawadzamy akcje serca itd..gdyby tak nie było w innym przypadku kochana na pewno tak często bym nie chodziła i sie stresowała,ale jestem pod ryzykiem więc samo za siebie mówi...to tyle ode mnie :ico_oczko: oczywiscie bez urazy :ico_sorki:nie rozumiem troche dziewczyn ktore tak sie sraja z wizytami u lekarza czestymi skoro nie ma takiej potrzeby jesli sie nic nie dzieje i z robieniem czesto usg tylko po to zeby sobie podejrzec dziecko sorki jesli kogo kolwiek urazilam tym ale dla mnie to jest dziwne...
ja juz czekam czekam na Twoja wizytkę :-Dja mam wizytę na 15:30 :)
tak. Aby uniknąć bakterii w próbce.nie, a trzeba?a czy Ty jak robisz badanie moczu to przed oddaniem do pojemnika podmywasz sie wczesniej?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość