Dlatego chcialam to z tym bonem kupic wtedy wyjdzie 39 zł i tak duzo ale jako prezent na mikołaja od razu bedzie.
a ile trzeba wydać by ten kupon się zaliczył? I to można parę rzeczy czy trzeba jedną? możliwe że w sobotę będę w Lublinie lub w Puławach siostra cioteczna urodziła Franka ponad 4kg i możliwe że odwiedzimy ją a tam jest hm.
Marcelina w nocy tak kaszlała i ksztusiła się, że postanowiłam dać Ją osłuchać.
Maks też czasem się tak krztusi i kaszle.
mam nadzieje,ze juz taki cykl mu zostanie :-)
fajny :ico_brawa_01: u nas w dzien też już fajnie :ico_sorki: co do nocy to cycek góruje no nic jak nie będę już karmiła cyckiem wtedy na pewno będzie lepiej spał. Najważniejsze że się wysypiam :ico_sorki: A w ogóle nauczyłam się karmić na leżąco i już nie wiem kiedy je bo zasypiam jak tylko mu cycka dam :ico_olaboga:
Mówił że mógł się programator zawiesić
no bo te pralki nowego typu są zbyt skomplikowane :ico_zly: tak samo jak reszta przyrządów i ciągle się psują :ico_zly:
chyba ręczna robota, nie?
nie w chinach robią :-D ale i tak strasznie mi się podobają. Wyglądają jak z drewna ale nie są taki dziwny materiał. A jak bal?
ale wziął 400 zł zaliczki.
na święta tez potrzebne. A co do prezentów to dużo osobom kupujesz? Mi w sumie już niewiele osób do kupna zostało. Mamie dokupić coś, Czarkowi perfumy, młodszemu bratankowi Pawła jakąś zabawkę chyba śmieciaki no i Tomkowi coś muszę kupić :ico_olaboga: chciałam samochód do śmieciaków ale mama mnie ubiegła i sama kupiła :ico_zly: