o jak fajnie popisane :ico_brawa_01: chociaż powinnam pójść spać albo poszukać reszty prezentów a nie na forum.
Nocka była fatalna :ico_olaboga: co godzinę pobudka widzę że ten system karmienia na leżąco powoduje tylko częstsze jedzenie Maksia. A niby tak chciałam sobie ułatwić :-D ale podobno pełnia była więc mam nadzieję że od tego. Do tego wciągnęłam się w plotkarę taki serial i już kończę 2 sezon także czasu nie mam za wiele :-D
czapki na zimę
ja z Maksia jestem bardzo zadowolona za 22,90 taka biała taki misio z uszami z hm. My też mieliśmy jechać jutro do siostry ciotecznej bo urodziła i do hm ale ona już wyszła do domu i nie chce jej się pakować do domu ona po cesarce urodziła we wtorek. Co innego w szpitalu wleciałabym i wyleciała.
Kasiala przyznaj się gdzie byłas :ico_nienie: co do spacerów i przez takie 3h nic nie je Kaja? Nie boisz się że na syrenie będziesz musiała wracać czy po drodze gdzieś karmisz? Ja chodzę na spacery do sklepu to jest kilometr w jedną stronę czyli 2 robię i czasem jest tak że na syrenie wracam pędem bo Maks nie śpi i chce jeść a staram się karmić przed wyjściem ale różnie wychodzi. Ogólnie nie jest spacerowy chłopak jak nie śpi.
czyzby czuła brak mamy i już to pokazywała?
no na pewno :ico_sorki: nie czuję cycka i mamy :-) fajnie z tym fitnesem :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ale ty jak takie spacery robisz to Ci nie potrzebny już :ico_haha_01:
byłam:) i na szczęście czysto, a kaszel i tak mnie przeraża...
to dobrze :ico_sorki:
dziewczyny jaką zabawkę dla noworodka polecacie? Tak 50-100zł?