obiecuje poprawę i że juz tak nie zniknę :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:Kasiala nie znikaj już nam tak :ico_sorki:
obiecuje poprawę i że juz tak nie zniknę :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:Kasiala nie znikaj już nam tak :ico_sorki:
Jolka też zaczynała od jabłuszka. A Tymek je jak opętany więc myślę że zgarnie wszystko co Mu się pod nosek podsunie :ico_sorki:Qanchita no tak jabłuszkiem nie... a pweidz nie boisz ise że mały bbędzie nie chętnie ważywka zacinał skoro zaczynasz od owoca? z reguły owoce są smaczne a ważywka troszku mniej :-)
U nas dokładnie to samo! Rajtuzki i body, jak chłodniej to jakaś bluza i spodnie na to.u mnie tak samo są nocne i dzienne ubrania. Na noc pajace/śpiochy lub rampersy. A na dzień body bluzeczka i rajstopy. Więc takie nie strojenie :-D dresów ma sporo ale nie zakładam bo za ciepło na rajstopy a wolę tak niż na skarpetki. Więc taki rajstopowy chłopak :-D a Przebieram go zawsze przy zmianie pieluszki nocnej.
oby już nie było potrzeby wtedy na wizytę :ico_sorki: :ico_sorki:umówiłam się do dermatologa na najbliższy wolny termin 19 grudnia
może też skok rozwojowy?Nic mu nie pasowalo,bujaczek nie,mata nie,siedzenie na kolanach nie,lozeczko nie tylko noszenie tak. I tak buczal do wieczora...padnieta bylam...
nie chcę bo bym musiała tańszą a ona z bardzo bogatej rodziny to na pewno dostanie lub kupi sobie taką z górnej półki.a moze mate byś jakąś kupiła tańszą
powiem Ci tak fajna zabawka ale nie wiem czy się sprawdzi :-) ale oko rodziców na pewno ucieszy :-PA co myślicie o takim przytulaku?
nie można :-D ale oko na to przymykamy i nie kasujemy bo administrator ma nas gdzieś i nic nie robi o co go prosimy ale już kasuje :-DA teraz można juz linki wstawiać na forum bo kiedys nie można było...

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 1 gość