Ikea :)dziewczyny, orientujecie się może gdzie kupić silikonowe formy do pieczenia? Ale takie duże jak tradycyjne blaszki, a nie do mufinek
Ikea :)dziewczyny, orientujecie się może gdzie kupić silikonowe formy do pieczenia? Ale takie duże jak tradycyjne blaszki, a nie do mufinek
kurcze a u mnie nie ma netto :ico_zly: a też bym kupiła :-)W netto teraz są w gazetcce za 16,99 różne kształty
Polecam :ico_sorki: Dla mnie ta książka była jak kompendium wiedzy przy pierwszym dziecku. Chętnie do niej wracam. Szkoda tylko że dotyczy malutkich dzieci...Chętnie znalazłabym złoty środek na charakterek mojej pierworodnej :ico_olaboga:Od dziaiaj wspólnie z mężem wprowadzamy nowa zasadę usupiania tzn chcemy nauczyć aby Kaja umiała zasypiać w łóżeczku a ine przy cycu i przenoszenie do łóżeczka przy czym często się budzi i włśnie stosuję tę "metodę" którą opisują w ksiażce "Język niemowląt" Tracy Fogg i Melindy Blau i póki co 1:0 dla Nas jak by któraś chciała mam ksiażkę w PDF to mogę wysłać na maila :-) dla mnie przynajmniej warta przeczytania nie każdy musi się z tym zgadzać :-)
Ja reniferka dla maluchów polecam :ico_haha_01: Jak moja mała śruba na tym wysiedziała to musi wciągać :ico_sorki: Okularki miała przez pół seansu, potem już zdjęła bo wielkie orły ją atakowały z ekranu :ico_haha_01: Najfajniejsze są te głośne na całą salę komentarze..."Mamusiu zobacz św. Mikołaj" albo ciągłe pytania "a dlaczego?". No ale taki urok maluszków :-DChyba lepiej na tego renifera niko czy jakoś tam pójść bo ten wg mnie nudny już bardziej dla chłopców bo na deskorolce ciągle jeździł itp.
ja próbowałam i przegrałam :ico_olaboga:Od dziaiaj wspólnie z mężem wprowadzamy nowa zasadę usupiania tzn chcemy nauczyć aby Kaja umiała zasypiać w łóżeczku a ine przy cycu i przenoszenie do łóżeczka przy czym często się budzi i włśnie stosuję tę "metodę" którą opisują w ksiażce "Język niemowląt" Tracy Fogg i Melindy Blau i póki co 1:0
to fajnie :ico_brawa_01:no póki co to 2:0 dla Nas
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider], Google Adsense [Bot] i 1 gość