Ale u nas zimnooo brrr poszłam na spacerek jak co dzień,ale wróciłam po 5 minutach,wole sie nie przeziebić :ico_noniewiem:
anade fajnie,ze masz tyle energi w sobie kochana oby jak najdłużej :-)
tibby przesłodki maluszek :ico_brawa_01:
ja tak miałam lezałam np ogladałam film i ni stąd ni zowąd mnie zemdliło i nie było siły musiałam bieć do toalety :ico_sorki:dziś, jak na złość - wymioty! nie stąd ni zowąd!
monikaA88 brawo kolezanko dla ciebie :ico_brawa_01: spisałas się na medal,ale kanałowo Ci ząbka nie robili?
a ja czuje,już czułam ciut wcześniej takie puknięcia w brzuszek bardzo delikatne,ja już wiem kiedy maluszek śpi a kiedy nie... Mam stetoskop w domku lekarski i podsłuchuje malucha fajnie przez to słychać wody płodowe i jak sie rusza,ale serduszka przez to nie słysze,jeszcze za mała jest :ico_noniewiem:co do ruchow dziecka to ja tez jeszcze nic nie czuje
I powiem wam,ze ja już coraz częściej zadyszki dostaje,za szybko już nie pójde bo zadyszke mam,a brzuszek już nie jest malutki :ico_oczko:
monikaA88 Bradzo ci urusł brzuszek kochana od ostatniego zdięcia? mi juz urusł jak bede miała troszke weny to zrobie mu znowu foteczke :ico_oczko:
Dziewczynki,ale chwalmy sie brzusiami nooo to jest takie piękne :ico_sorki: