mój zjadł właśnie trzy paluszki rybne.
aczkolwiek niestety nie chce ich zagryźć żadnymi ziemniakami czy czymkolwiek innym. Nic mu nie smakuje ;(
a mięsko Tobie je? i warzywa? bo mój nic, jak był mniejszy wszystko jadł, a od ponad roku smok mały sie uparł i nie ruszy,najgorsze, że nic nie spróbuje i mówi, że nie lubimój zjadł właśnie trzy paluszki rybne.
aczkolwiek niestety nie chce ich zagryźć żadnymi ziemniakami czy czymkolwiek innym. Nic mu nie smakuje ;(
spokojnie, pisłam już kiedyś, że Szymek też długo nie mówił, także cierpliwości na pewno nie długo zacznie, będzie nawijał, że będziesz miała dość :-)przybijam ci piątkę! mój też mówi, że wszystko jest BLE! (jako, że ten mój gad to jest niemowa totalna. nie chce mówić!)
no to fajnie, że Ci te pulpety i rybę zje, Szymek to w te wakacje jeszcze jadał kiełbaskę z grilla, bez skórki oczywiście, i białą domową a teraz nicje tylko pupleciki zrobione z mielonego, trochę ryżu, rybę może jeść codziennie
frytki też lubi, dawno nie robiłam, bym musiała kupić :)tak samo frytki (te z piekarnika oczywiście).
no w przedszkolu nic nie zje, chyba , że jest coś słodkiego, albo banan,ale załamuję się jedzeniem jego. nie wiem jak to bedzie w przedszkolu :-( on nawet nie lubi chleba czy bułki!
Szymek lubi , ale te sandwiche z serem i ketchupem :), poza tym jeszcze zje pyzy z sosikiem, pierogi z serem i naleśniki z dżemem :),a chlebek to najlepiej taki chrupiący z tostera wyskakiwanego żeby był.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość