A poza tym Cezary też ma zawsze poliki i nos czerwone po wizycie na dworze choć kremem na mrozy wysmarowany.
no właśnie- ja mam końcówkę NIvei na każdą pogodę, ale chcę kupić na mróz coś, tylko nie mogę się zdecydować.. co Ty masz? dobrze się rozsmarowuje?
A może strasznie suche powietrze macie w domu i on takie ma pragnienie?
to raczej nie jest kwestia suchego powietrza... bo jego pragnienie nie zależy od miejsca w którym przebywa. a poza tym, w związku z brakiem nawilżacza mamy 24h/dobę powieszone mokre pranie na grzejnikach i kilkakrotnie wietrzone pokoje...może to rodzinne, bo 2-letnia kuzynka Piotrka pije 1,5-2l dziennie herbatek :ico_sorki: dziś wypił jedynie 0,7l herbatki :ico_oczko:
wkurza mnie tylko to że co roku proszę teściów by kupili jeden prezent wspólny a oni i tak swoje wiec Franek dostanie u tesciów 4 prezenty
ja tak długo maltretowałam rodziców moich, aż kupiliśmy wspólnie prezent :-) my też wychodzimy z założenia, że lepiej złożyć się a kupić coś konkretnego... i jak ktoś pyta co kupić małemu, to odpowiadam że najlepiej ciuszki... zabawek ma sporo, a ciuszki zawsze się przydadzą, tym bardziej że u nas od 98cm to bieda straszna- nie mam kompletnie nic :ico_sorki:
Szymek terrorysta nie da nawet obiadu ugotowac,nie mowiac juz o luksusie posiedzenia przy kompie :ico_zly:
czytałam Twój post, dzwoneczka i Martalki mojemu M, bo jego siostra zawsze twierdziła że rozpieściłam Piotrka... i jak zobaczył jakiego mamy aniołka z synka to cały w skowronkach był... mam nadzieję że się jemu nie odmieni, bo ja mogę spokojnie posiedzieć przed kompem, ugotować obiad itp... małego sadzam na kocu, obok kładę pudło z zabawkami i mam pół godzinki spokoju.. jak gotuję obiad to mały do krzesełka i albo kilka zabawek dostaje, które co chwilę podnoszę, albo zajmuję łapki chrupkami a ja robię swoje (tfu tfu i te inne, co by nie odmieniło mu się). bo naprawdę nie mogę narzekać na niego... ale i tak zastanawiam się ciągle jak Wy dajecie radę z większą ilością dzieci :ico_sorki:
MĘŻOWI też nie wiem co kupić. Co kupujecie swoim mężom/niemężom??
my, tzn ja kupuję prezent dla nas obojga- nową pościel :ico_oczko: stwierdziliśmy że bez sensu kupować jakieś kolejne pierdoły, więc kupię dla nas coś pożytecznego :ico_haha_01:
Dzis biedny znowu zasnac nie mogl,bo go te zeby meczyly
biedny Szymuś, wymęczą go te ząbki :ico_pocieszyciel:
asiab pisze:wróciłam do wagi sprzed ciąży jeszcze bardziej mnie cieszy
Gratuluję. Ja dopiero niedawno wzięłam się za siebie, bo choć waga sprzed ciąży to ciało jednak nie to i figura :ico_placzek:
lepiej nic nie mówcie na temat wagi :ico_placzek: nie dosyć że jestem na + to mój brzuch ciągle wygląda jak galareta :ico_placzek: ale obiecałam sobie że do roczku Piotrusia zgubię nadmiar kg, myślałam też o elektrostymulacji- ponoć świetnie ujędrnia ciało...