Z mężem to ja rozmawiam kilka razy dzienniePorozmawiaj z kimś, wypłacz się, choćby z mężem
.
Z mężem to ja rozmawiam kilka razy dzienniePorozmawiaj z kimś, wypłacz się, choćby z mężem
Ona i mąż to są jedyne osoby z którymi ciągle rozmawiam .Dzis chyba pojadę do niej .Może warto się wygadać i wypłakać np.Adze o której czasami piszesz?
Dokładnie.nie musiała udawać, że wszystko ok

wow to nieźle gada :ico_brawa_01: trudne słowa jak na tak małe dziecko, fakt, że jest najstarsza z naszych dzieci ale i tak bardzo ładnieKala mowi " Kalinka, bajka, Irka, mleko" :-) teraz mi sie wspomnialo, ze jeszcze wam nie pisalam :-D
a inne ząbki już ma czy to pierwsze? mojemu Alanowi też powoli jakoś idą te zęby. Ma tylko 8 na razie, teraz idą dwie czwórki na dole, i pewnie za raz wyjdą górne, bo ma strasznie rzadkie i częste kupki. Przez te kupki biedny zapomina się czasem i robi w pampersa, ma już pupę odparzoną bo zapominam sprawdzać, bo się przyzwyczaiłam, ze na kupkę prosi na nocnik.a do tego w koncu wychodza jej gorne jedynki :ico_szoking: :-) :ico_sorki: w koncu, bo juz myslalam, ze bede musiala isc do dentysty zeby jej obejrzal, czy czasem nie bedzie musiala miec nacinanych dziasel :ico_chory:
jak pytałam lekarza to mówił, że nie można wcześniej, bo należy zachować odpowiedni odstęp, aby uniknąć ewentualnego niepożądanego odczynu poszczepiennego na kolejne szczepienie czyli z polskiego na polski, chodzi o to, żeby szczepionki się na siebie nie nałożył, producent, dał jakiś okres odstępu i trzeba go przestrzegać. Wiesz pewnie gdyby to miał być dzień różnicy to by się lekarze nie przejmowali, ale u nas to by było jakieś 2 tygodnie wcześniej a to już sporo.nina a czemu nie może byc podana chwile wczesniej???? A ile później to i ja nie wiem, zapytaj lekarza moze, w ogóle idź do rodzinnego zagadaj o tym.
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość