Sosna, szkoda, że jesteś tak rzadko, bo już kawał ciąży za tobą. Dopisuję cię do odliczania od 120, bo to już czas od wczoraj :-)
jejku, pierwsza wiosenna mama już odlicza. teraz to już raz i dwa i wy będziecie odliczać.
to fajnie :ico_oczko:donatka, twoja rada z chlebkiem z nutellą zadziałała!
u nas też z tym problem, muszę coś mu dziś wymyślić, bo my z mężem kebab robimy :). Ciekawa jestem jak pójdzie z obiadem nam...
za od ponad tygodnia robię codzienie sobie roczek z 2 pomarańczy , tyle mają soku, że dobra szklanka mi wyjdzie :-)Ja pomarańcze to średnio jedno dziennie jem. Wczoraj nawet dwa pochłonęłam. Ale uwielbiam! Wchodzą mi lepiej niż słodycze :-) Z czego się cieszę strasznie.
dobry pomysł :ico_brawa_01: , bo ten mój suwaczek coś w miejscu stoi, nie wiem dlaczego nie zmienia się :ico_noniewiem:misia, może trzaśniesz pierwszą stronkę z datą porodu każdej z nas i w ten sposób jakaś fajna kolejność się nam ukaże?
czyli chyba ruszył :-) ,ten co masz w podpisie dziś pokazuje 11tc4dni.
to do literki niunia trzeba sie zglosic bo ona zakladała pierwsza stronke nie ja ,jakos tak wyszlo :ico_oczko:może trzaśniesz pierwszą stronkę z datą porodu każdej z nas i w ten sposób jakaś fajna kolejność się nam ukaże?
ruszyl,ruszył bo widze,że zmienił dzień ciąży :-)czyli chyba ruszył
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość