Jakby mniej wypadało. Ale są tak mocno przerzedzone, że masakra :ico_noniewiem: W sumie olałam sobie ostatnio te witaminy i tonic bo zapomniałam zabrać w góry...Muszę zacząć od nowa kurację. Mam nadzieję, że ładnie odrośnie to co wypadło...jakby odrosło więcej byłabym wdzięczna :ico_oczko:Gosia jak włosy?
Hmmm....z tym ciężko :ico_oczko: Mam kilka fotek dzieciaków ale nie wiem czy koleżanka życzyłaby sobie żeby jej córcię pokazywać :ico_noniewiem:Fajnie że wyjazd udany. Masz jakieś zdjęcia?
Tymek ma duże stópki, ale nie do końca wierzę w tę zależność. Mąż mój ma 184cm a stopy 42 a ja zaledwie 164 i 39 :ico_zly:A powiedzcie jak stopy waszych dzieci? Podobno duże stopy duży wzrost. Tomek zawsze miał małą stopę po Pawle, Maks widzę tak samo :-)
Jolka ma maleńkie stopki bo 22 rozmiar. Ale ona raczej też duża nie urośnie :ico_haha_01:
Ja słyszałam że po tym znieczuleniu podpajęczynówkowym może boleć. A co do cięcia mięśni brzucha....ostatnio w jakiejś babskiej gazecie przeczytałam że mięśnie wcale nie są rozcinane ale tylko rozsuwane i kobiety po cc nie powinny flaka po ciąży zasłaniać wymówką że to dlatego że były cięte :ico_zly: Echhhhhhhhhh :ico_zly:Wiesz moją siostrę od czasu porodu boli kręgosłup ona mówi że to po cesarce. Że tak na ogół boli bo mięśnie brzucha rozcinają i kręgosłup nadrabia za brzuch.