calcium dostaje i aerius i też nic...
Ja czytałam że na niektóre dzieci nie działa wapno itp a wręcz pogarsza stan .
no ale ileż można mieć katar? bo on ma już od początku listopada non stop
No też mi przez myśl przeszła alergia .
Moja ma zazwyczaj do 2 tyg katar.
A czy on ma taki sam codziennie czy są dni że ma go mniej ?
Nie wiem czy pisałam ale u nas chorobowo.
Lili z piątku-sobotę miała lekką gorączkę w nocy . Sobotę gorączkowała całą do 39 stopni z paroma kreskami . Noc już była spokojna i w niedziele za dnia miała raz gorączkę.Potem przyszedł katarek a od wczoraj kaszel. Oczywiście od razu oklepywanie i inhalacje.Ale dziś obudziła się i z noska jej krew leciała z katarkiem więc pojechałam do lekarza bo nie wiedziałam od czego to .
Na szczęście wszystko jest ok,mam robić nadal inhalacje i będzie dobrze . Antybiotyku nie dostałam choć kaszle nie najładniej ale ta lekarka jest anty antybiotykowa więc się ciesze bo ja nie pochwalam tego.
I nie jestem pewna że u innej doktorki bym dostała antybiotyk bo ciocia chodzi do niej z 3 dzieci swoich i dostają bardzo bardzo rzadko antybiotyki jak stan jest już naprawdę zły. A inni lekarze nawet czytając na forum na byle kaszel gardło wypisują antybiotyk .Rodzice biorą bo afekty szybkie ale nie zdają sobie sprawy co to jest .No ale nie ma się co rozpisywać bo zaraz zjecie mnie.
Ja też chora.Został mi mały katar i silny kaszel ale inhalacje robię sobie ,syropki domowe pije więc będzie dobrze.Juz nie raz było.