Co tam u Was?Qanchita super że o mnie pamiętasz :-) czaję się z boku i czytam regularnie :-)
Co tam u Was?Qanchita super że o mnie pamiętasz :-) czaję się z boku i czytam regularnie :-)

To się nie czaj tylko pisz! My też lubimy poczytać :ico_oczko:czaję się z boku i czytam regularnie :-)

Ty masz złote dziecko :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Pięknie jada :ico_brawa_01:Qanchita igorek jada w ciągu dnia; deserek ze słoiczka, obiadek (tez ze słoiczka) i kaszkę, popija soczkiem troszkę i oczywiście cyc na żądanie :-)
a śpi baaardzo ładnie. Wiem, nie powinno się dziecka chwalić. śpi mi od 19 -20 o 23 dostaje cyca i i budzi się około 7-8 dopiero. w ciągu dnia ma 3 drzemki :-)
Malinowa to grzeczny :)zdjęć dzisiaj nie dodam bo nie mam takich :( ale obiecuję że w przyszłym tyg Wam pokaże :-)
Najsłodszego dla Marcinka, niech rośnie duuuuży :ico_brawa_01:
Qanchita igorek jada w ciągu dnia; deserek ze słoiczka, obiadek (tez ze słoiczka) i kaszkę, popija soczkiem troszkę i oczywiście cyc na żądanie :-)
a śpi baaardzo ładnie. Wiem, nie powinno się dziecka chwalić. śpi mi od 19 -20 o 23 dostaje cyca i i budzi się około 7-8 dopiero. w ciągu dnia ma 3 drzemki :-)
Ale podobno młodo wyglądasz...więc o co Ci chodzi :Pno i wychodzi na to, ze jestem tu najstarsza :ico_placzek:
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider], Google Adsense [Bot] i 1 gość