a co to znaczy dwuetapowy ? :-)Madleine jak karmisz sztucznie to proces jest dwuetapowy i łącznie trwa 3 miesiące
To też ładna kluseczka Ci rośnie :ico_haha_01:Moja Marcelka waży 7940 kg;
O, ciekawe..i kiedy możesz wrócić do tego glutenu?Pediatra twierdzi, że być może to od glutenu, bo widać, że brzusio chyba jej dokucza i póki co mamy odstawić gluten.
To chyba jesteś jedyna :ico_haha_01: W razie czego może zechciałabyś być moim honorowym dawcą włosów jakby potrzebny był przeszczep? :-DAle ja mam tak grube włosy, że cieszę się na ich wypadanie
Hehe jesteś już kolejna osobą którą Piotrek wkurzył,ale znam go bardzo dobrze i on to specjalnie wlasnie pisze zeby wkurzyc ludzi,ale tak naprawde nie mysli - to fajny,intelignetny facet - tyle,ze złośliwy :-)Zaraz zwariuję :ico_zly:
Moje młodsze dziecię miało dziś tylko jedną drzemkę od 12 do 15 więc po 19 położyłam już gnoma na noc:/
A on się obudził po 21...zjadł jednego cyca, potem drugiego i ani myśli spać :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
Siedzi rozchichrany obok mnie :ico_puknij:
Madleine tak oglądam foto brzucha na fb i komentarze Twojego kolegi...żeby się chłopak nie zdziwił jak zobaczy swoją partnerkę gdy sam zostanie ojcem :ico_nienie: Chyba że będzie mieć więcej szczęścia niż my i jej brzuch się nie zmieni.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość