tylko babki są takie głupie że i tak latają wokół faceta, mamy krótką pamięć :ico_puknij: Super z tą butelką :ico_brawa_01: ja się trochę boję bo 5 lutego jadę do Warszawy i pewnie się zejdzie trochę bo sama podróż 4h i na miejscu, mama chce z Maksiem siedzieć a ja już się martwię jak jej nie wypije butelki. Znaczy zawsze pił ale nigdy na tak długo go nie zostawiałam.No ale jak on kiedyś zaniemoże to odpłacę mu tym samym :-D Podobno najlepiej jest uczyć się na własnych błędach :ico_noniewiem:

No to pięknie :ico_brawa_01: Bo ja nawet nie wymagam żeby mały pił z tej butli mleko, bo mogę mu to zastąpić innymi prod. jak będę w pracy a jak wrócę to dam cycek i ok.a wiecie moja Kajucha tak polubiła butlę ze mogła bym już spokojnie zejść z cyca ale ja nie chcę na sam widok butli cała się trzęsie ze szczęścia i otwiera buźkę fakt MM jeszcze nie jadła ale soczki, wodę, herbatkę to pije w mgnieniu ok np wypicie 120ml soku zajmuje jej 40 sec :-D
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość