Bartuś pojechał do dziadków na tydzień. Młody sobie trochę odpocznie i my też :-D
Zapowiada sie fajny tydzień z Tosią i mężlucem :ico_brawa_01:

Mojego jutro tez wysyłam, ale na trochę krócej. :-)Bartuś pojechał do dziadków na tydzień. Młody sobie trochę odpocznie i my też
No to super wieści.My po kontroli. Antosia sie ma juz trochę lepiej.
nom :-)Widzę że się cieszysz z tego
Mi tez brakuje czasu na wiele czasu. Zawsze mialam mieszkanko wysprzatane na błysk, teraz trochę odpuściłam. Nie czytam tyle książek co dawniej. Kiedys mialam książkę na dwa dni, a w m-cu czytalam ich naprawdę dużo. A teraz jak przeczytam jedna lub dwie to jest sukces. Czytam do poduszki, ale jestem taka padnięta, że szybko padam z otwarta książką. Zawsze wykorzystuje drzemki Antosi na forum. Teraz tez spi już od godzinki, mąż ja uspał :))Witaj Megggi
Podziwiam twoja aktywność na forum, bo mi to ciągle brak czasu.
Ja zawsze bardzo tęsknię. Bartuś dziś już dzwonił by mi powiedzieć, że bardzo mnie kocha. :ico_brawa_01: On z chęcią jedzie do dziadków, ale jest bardzo synuś mamusi. Musimy sie pościskać, poprzytulać i sto razy na dobę mowimy sobie kocham cię, a ptem jak jest taka rozłąka to bardzo za sobą tęsknimy. Ale to jest teraz jedyny sopsób bym sobie choć trochę odpoczeła, ale przy małej to sie czasami nie da :ico_olaboga:Mojego jutro tez wysyłam, ale na trochę krócej. :-)

no właśnie :ico_sorki:A t jak zwykle tylko ja sie udzielam
no to super że Antosia w końcu zdrowaPo kontroli wszystko dobrze, Antosia dostała ostatni 17 zastrzyk i lekarka powiedziała że osłuchowo jest dobrze.
o to juz za dwa miesiace :ico_szoking:Pytałam się lekarki kiedy wprowadzać produkty stałe, bo od maja idę do pracy
jestes szczuplutka to tobie wolno :-)Pychotka zjadłam 4
OJ to niebezpiecznie. Dobrze że dojechaliście cali i zdrowi :ico_brawa_01:. :-)
Jak wracalismy do domu samochodem to strasznie padało i wracałam do domu z dusza na ramieniu, bo mielismy do pokonania 20 km a ja byłam sama z dziećmi. Były takie kiepskie warunki ze musiałam zatrzymywać sie i sprawdzać jak biegnie droga, zeby nie wjechac w pole. :ico_sorki:
To wiesz że jak pójdzie do przedszkola to nie będziesz mieć problemu.A później jak chciało mu się spać to zaczął układac się na leżaku. :-)

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość