Ja też jadę dziś na zakupy...tyle że z całą zgrają. Zabieramy tatusia prosto z pracy i do Auchan jedziemy. Muszę nakupić małemu kilka słoiczków ze śliwkami suszonymi i jakieś eko warzywka bo chcę zacząć gotować. Ostatnio kupiłam całą pierś z indyka i poporcjowałam na obiadki dla dzieciaków. Już dawno nie gotowałam Joli osobno, jadała razem z nami a teraz jak Tymek będzie mógł jeść już coraz więcej to i Jolka będzie miała zdrowe obiadki...tylko jej nie mam zamiaru miksować :ico_oczko:Ja dzisiaj tez wieczorkiem muszę wyskoczyć na shoping bo juz warjuje w domu.
No i muszę chyba w nocnik dla Tymka zainwestować bo dziewczynki chyba inne nocniki mają. Jak go sadzam na ten po Jolce to siusiaka ma przyciśniętego :ico_olaboga:
Ale muszę się Wam pochwalić że dziś posadziłam go na chwilkę i była kupka i siusiu :ico_brawa_01: Jeden pampers mniej :ico_sorki:
Madleine musiałaś być wielką fanką Nicka :ico_haha_01: Niezły sen :ico_haha_01: :ico_haha_01:
Chyba ma to samo co Jola miała. Też temp. bardzo wysoka a potem jeszcze katar i kaszel doszedł i skończyło się na podaniu Sumamed. Minęło jej w sumie dopiero po 2 tygodniach od tych pierwszych objawów.Niestety od środy Julię mam chora równo co 8 godzin dostaje temperatury 39 dostaje nurofen temp spada.