Dzień dobry dziewczynki
Ale miałam dzis noc :ico_placzek: Jak wiecie biore swój lek ten steryd,pisałam wam ostatnio,że moja endo mi go kazała zmniejszyć więc wziełam wczoraj z rana pół tabletki na wieczór pół i poszłam spać o 5 rano się budze słabo mi ,niedobrze,ledwo dobiegłam do ubikacji tak wymiotowałam nie dałam rady męża obudzić taka zrobiłam się słaba doczłapałam się do okna otworzyłam je szybko tabletke wziełam i znowu ją zwróciłam :ico_placzek: doszła biegunka zimne poty następna tabletka,Mała mi sie nie ruszała dziewczyny koszmar tabletka zaczeła działać szybko i temperatura zaczeła mi spadać wymioty przeszły itd koszmar tak mi dobrała dawke moja endo,ze kortyzol spadł mi do 0 i zabiłaby mnie :ico_placzek: Nie dałabym rady nawet karetki wezwać :ico_placzek:
musze sie kurowac bo nie chce sie bardziej pochorowac. we wtorek ide do gin
ojj kuruj sie kochana,kuruj moze tantum verde na gardło a na katarek inhalacja? A ja równiez planuje we wtorek iść do gina już...
Zawsze mąż weźmie butlę i pokarmi a ty chociaz do fryzjera czy na pazurki wyskoczysz
wlasnie tu jest z tego plus :-)
i z tego bedzie plus własnie,ze nie bede uziemiona :ico_oczko:
kupiłam pajacyk na allegro panterkę dla młodego bobka - 20zł :-D już rozm. 68 bo on welurowy to będzie akurat na jesień :)
to potem pochwal się,pochwal bo ty fajniusie rzeczy kupujesz :-) Ja dziś kuiłam sukienunie dla małej razem ze spodenkami 10zł plus przesyłka tez wariuje,ale juz blizej niz dalej :ico_sorki:
jenny1983 Niuni jak się czujesz? u Ciebie wszystko ok?
donatka26 To na bustwo sie robisz powiadasz? :ico_oczko: