hej i ja sie melduje
Przemeblowanie robimy u nas w mieszkanku z małego pokoju przenosimy sie do dużego gdzie mój dziadek mieszkał i tam juz zostaniemy bo pokój jest wiekszy no i łózeczko wejdzie itd... A w małym zamieszkała moja przyjaciółka narazie aby byc ze mną i po porodzie mi troszku pomóc bo nie mam nikogo :-/
MonikaA88 Niunia widzę,że złapałaś podobnego wirusa co ja miałam..wiec doradze jak ja sie leczyłam... Syropek prenalen 3x1 łyzce stołowej,rutinoscorbin 2x2 tabl, plus tran,witaminy dla ciężarnych,mąż rano robił mi herbatke z cytryną i miodem a na wieczór przed snem mleko z miodem i czosnkiem,i postaraj sie teraz nie wychodzić za bardzo z domku,ale rowniez sie nie przegrzewaj na katar cieżko coś poradzić ja miałam z 5 dni ten katar,ale aż krew mi z nosa szła codziennie jak dmuchałam :ico_noniewiem: I moja malutka tez wtedy baardzo mało się ruszała,albo wcale i prawie jedna noga byłam na pogotowiu bo sie wystraszyłam a byłam ja baardzo osłabiona,ale jak tylko przeziebienie mijało Milena dała znać,takze ja mysle,ze jak my jestesmy przeziebione to ona też jest była słabiutka :ico_noniewiem:
zdrówka kochana :ico_sorki:
oddam zgagę w dobre ręce!
oo jaaa baardzo dziekuję dzis juz miałam dwa razy :ico_noniewiem:
Byla u mnie siostra I weekend zlecial raz dwa, ale bylo bardzo milo.
dziekuje kochana juz jest ok :-) A Ty miło spedziłas weekend bardzo miło :-)
juz wariuje,byle do wtorku do wizyty, mam nadzieje,ze bedzie wszystko ok
Na pewno jest wszystko ok,ja tez tak wariowałam i wiem co czujesz :ico_sorki:
o rany, a konsultowałaś to z lekarzem?
Nie moge sie do profesora dodzwonić a do endo nawet nie dzwonie bo mi znowu cos pomiesza w dawkach od dziś biore tak jak brałam cały rok i jest dobrze,a w srode pójde zrobić kortyzol z nowu z rana i zobaczymy...