donatka, ja też miałam w wykazie badań odczyn Wassermana (VDRL). ale to badali mi przy pierwszych badaniach. potem ma się to niby badanie powtórzyć w III trymestrze.
nie wiem, mi dał teraz,jeszcze mam hematokryt, hemoglobina, erytrocyty, leukocyty i płytki krwi, ale to chyba wszystko jest w morfologii? :ico_noniewiem:
następnym skierowaniu na badania zaznaczył mi grupe krwi bo gdzieś zgubiłam zaświadcz. a zaś nie chcę płacić prywatnie :P a do szpitala będą chcieć :P
mi zrobili jak byłam w szpitalu, bo tamtą z Szymkiem gdzieś zapodziałam :ico_noniewiem:
a w ogóle jak mąż zareagował na wieść o drugim synu? zadowolony? Szymek już wie, że będzie miał brata?
cieszysz się na drugiego synka? wybraliście imię jakieś?
:
ucieszył się ja też i to bardzo :), Szymkowi jeszcze nie mówiliśmy, ale jak wcześniej wspominaliśmy o rodzeństwie, to on powiedział, ze nie chce, jeśli chodzi o imię to my też myśleliśmy o Mikołaju :ico_haha_01: , ale jeszcze nam się podoba, Bartek i Kubuś :)
donatka a Na nfz nie mozna tych badan zrobic? Jejku dziewczyny ja tutaj za nic nie place, a Wy z tego co widze
fajnie masz, że nie płacisz ,ja na nfz nie mogę zrobić, bo chodzę do gina prywatnie, a mój lekarz rodzinny mi nie da :ico_puknij: