hej dziewczynki
A u nas śniezek zaczoł sypać i na pewno dziś wzoraj wybiorę się z "siostrą" na spacer wczoraj również godzinny sobie zrobiłyśmy,my na obiadek dzis będziemy robic placki ziemniaczane musze coś pomóc mężowi bo wczoraj dla nas zrobił obiadek,ale on lubi gotować :ico_haha_02:
Co do wagi ja wpadam w depresje przytyłam już 8kg i waga rośnie i rośnie a co najlepsze bardzo mi się woda w organiźmie zbiera i najbardziej widać to na buzi i z tego powodu łapie straszne doły takie,że płacze po kątach...Pewnie inna by na to nie zwróciła uwagi,ale ja zwracam,bo jak byłam chora tak strasznie na buzi byłam spuchnieta i po prostu zostało mi to w psychice i nie chce już wiecej tak wygladać :ico_placzek: mąz mi tłumaczy,że w ciąży jestem,ale to tak trudno zrozumieć,że dlaczego akurat na buzi :ico_placzek:
MonikaA88 czekamy na wieści z wizyty :ico_oczko: i jak fajnie,ze z mężem idziesz :ico_brawa_01:
BrodzikowaMama Ale fajnie,ze dwa serduszka biją a Ty się masz dobrze,przychodz do nas częściej kochana :-)
tibby widzisz...wiedziałam,ze te napinanie brzuszka to rozciągająca sie macica miałam dookładnie tak samo,bo aż poleciałam wtedy do lekarza tak sie martwiłam,ciesze się,ze wszystko jest ok u Ciebie,a 4,7kg w połowie ciąży jest na prawde nie dużo :-)
Moj brzusio Juz rosnie z dnia Na dzien. Alez sie ciesze
widzisz doczekałas się brzuszka :ico_brawa_01: to pochwal się nam swoim brzusiem :ico_sorki: