tibby brzuszek rewelacja :-D sliczny :ico_brawa_01:
Malgorzatka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za 12 tydz.
niestety dzidziusia Twojego Malgorzatka nie zdarzylam zobaczyc

ale z pewnoscia jest sliczny :ico_oczko:
misia oj jak Ci dobrze ze juz jestes po tym badaniu i ze jakos to przezylas :-) ja sie w koncu zmobilizowalam i ide w piatek z moim mezulkiem bedzie mi towarzyszyc zeby mi sie nie nudzilo tam w przychodni :ico_oczko:
jenny ja do tej pory miewam od czasu do czasu bol nog z tym ze jak czuje ze mi bardzo doskwiera ten bol to biore magnez a tak to raczej staram sie nie brac bo nie chce tez za duzo sie faszerowac tymi tabletkami mimo ze ginek powiedzial ze one tak nie szkodza ale ja zawsze byla i jestem przeciwnika jakich kolwiek tabletek czy to ziolowe czy nie.
U mnie coraz częsciej czuć bobka. Delikatny jakiś ten dzieć.
poczekaj jeszcze troche jak zacznie Cie mocno kopac to wtedy bedziesz chciala zeby choc na chwile przestal :ico_oczko: moj jak sie rozszaleje to az caly brzuch chodzi i nie raz jak zacznie prostowac te swoje nozynki to czuje miedzy zebrami i to juz nie jest przyjemne.
Bylismy z mezem dzis u jego taty w szpitalu i ufff juz ma sie coraz lepiej. juz powoli chodzi po korytarzu w obecnosci rehabilitantow albo kogos z rodziny , sam je , tylko z mowa jest troszke gorzej ale po udarze nieraz tak sie zdarza ze czlowiek belkocze. mam nadzieje ze mowa szybko mu wroci z pomoca logopedy. potem na szybkiego zrobilam obiad zeby sobie maz zjadl i mogl sie przed nocka na chwilke polozyc spac. wlasnie sobie smacznie spi :-) psiak tez spi na swojej lezance :-) ja to chyab tez sie na chwile poloze bo jakas taka senna jestem. nie wiem czy to ta pogoda czy moze poprostu z tego ze sie troszke w nocy nie wyspalam bo dwa razy sie budzilam i wstawalam do wc na siusiu.