to która jeszcze nie ma okresu?
Ja nie mam :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: I oby jak najdłużej :ico_sorki: Chociaż jak teraz pracuję to nie karmię małego przez 8 godzin więc mogę dostać :ico_zly:
to nie czuję że mam okres bo nic mnie nie boli.... co jest szokujące bo miesiączki przed ciązą to były koszmar
Często po porodzie bóle miesiączkowe ustępują.
U Was też taka piękna pogoda jak u mnie? Dzisiaj było +8 :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: byłam 3h na spacerku a kajka cały czas spała :ico_brawa_01:
U nas też pięknie słonko świeciło ale aż 8 st nie było :ico_noniewiem: No ale jakkolwiek by nie było to my jesteśmy i tak uwięzieni w domu przez chorobę :ico_zly:
Dziewczyny teraz u nas skok rozwojowy... a Kajka ideslnie w niego się wpasowała tak daje czadu że głowa boli :ico_olaboga: ja nawet siknąć w spokoju nie mogę.... bo ona :ico_olaboga: szału dostaje jak mnie nie widzi więc zabieram ją ze sobą i sawiam przed drzwiami :D a kąpię się z mnią w ązience tzn on w bujaczku a ja w wannie :D :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
Mały też ma takie jazdy. Na szczęście Jolka czasami go tak fajnie zajmie zabawą że na chwilkę mogę się wymknąć do toalety albo do kuchni coś zrobić. A kąpię się i tak dopiero jak dzieciaki spać położę.