Misiu wózek bardzo ładny.
Moniko wózek faktycznie cieżki, ale ty chyba w centrum miasta nie mieszkach. Moja kuzynka też miała taki wózek spacerówkę później tylko lżejszą kupiła. U Ciebie tylko 2 miesiące zostały czas leci.
Ależ nic nie szkodzi :-) myslałam,ze jest ci wygodniej pisać Monis hihi tak tylko zapytałam bo za każdym razem tak mnie nazywałas a teraz juz wiadomo jak to jest ze slownikami w telefonie :ico_oczko:bardzo Cie przepraszam za przekrecanie Na monis
o kurcze! to moze cherbata z miodem na wieczór chociaż treoszku pomoże :ico_sorki:A ja obudzilam sie z mega bolem gardla. Od wczoraj trace glos.
Nioo własnie tak chce zrobic bo spaceróweczke mam fajną :-)Na pewno spokojnie wam starczy jako głęboki do zimy! a na wiosnę spokojnie spaceróweczka już.
baardzo fajny wózeczek :-)my chcemy ten wózek tylko kolor inny:
hmm wiesz co :ico_noniewiem: tak juz jak byłam troszkę wyżej z brzuszkiem jakoś chyba to było po 20tc dopiero,ale nie chce skłamać może ciut wcześniej :ico_noniewiem: Ale z tymi wypryskami to była istna masakra :ico_noniewiem:od którego miesiąca poprawiła Tobie się skòra pamiętasz może?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość