Jeszcze nie.mieliśmy szczepic na dniach,ale z kasa krucho i dopiero w kwietniu...:/madleine Marcinek mały i szybko się odzwyczai od smoczka :ico_sorki: Szczepiłaś na pneumokoki?
Kasiala to dobrze,że nic się nie stało...
Jeszcze nie.mieliśmy szczepic na dniach,ale z kasa krucho i dopiero w kwietniu...:/madleine Marcinek mały i szybko się odzwyczai od smoczka :ico_sorki: Szczepiłaś na pneumokoki?
o kurde :ico_olaboga: :ico_olaboga: dobrze że nic się nie stało :ico_sorki:szelki z wózka ją przytrzymały
:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: Uważajcie na siebie!!!Boziu drogi kochany... dzisiaj prawie Kaję zabiłam..
No ospa rzeczywiście panuje u nas już od 2 miesięcy ale nie sądzę żeby to było to. Bardziej o jelitówkę mi to zakrawa.a ospę Jola miała?w wielkopolsce ospa moja droga panuje, oby to nie było to! :ico_sorki: zdrówka dla Was
przedstawiciele to jedno, ale najgorsze jest to, że niektórzy lekarze, podkreślam niektórzy, nie wiedzą że piszą to samo pod inną nazwą.Laupina, a jak czesto to się niestety zdarza, bo akurat przedstawiciel u pani dr był ... PS. Ty jesteś lekarzem? (sorki za pyt osobiste).
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider] i 1 gość