magda1614, super,że otworek się zamknął i z serduszkiem wszystko dobrze :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
aga216, super,że Paulinka przybrała na wadze :ico_brawa_01:
Co do bilansu to my się wybieramy za dwa tygodnie, przed samymi świętami pójdziemy i przy okazji weźmiemy skierowanie na badania,bo na początku kwietnia w końcu wizyta u endokrynologa i jest potrzebny komplet aktualnych badań.
agusia22, Martynka też już gada całymi zdaniami i dosłownie wszystko powie co chce :-D i też nieźle potrafi się kłócić z Karolinką :ico_haha_02:
Oj, współczuj zaostrzenia astmy. Karolinka miała we wrześniu atak poważny, zabrałam ją na pogotowie,bo leki nie dawały rady i niestety spędziła tydzień w szpitalu
W czwartek byliśmy na testach skórnych,bo już minęło dwa lata od poprzednich i niestety alergia się pogorszyła i doktor uprzedzał,że ataki duszności się nasilą niestety i choroby będzie ciężej przechodzić i na jesień trzeba będzie odczulać najpierw z roztoczy,a później z traw i zboża,bo ma bardzo mocną alergię... :-/
tabogucka, no trzeba będzie się przenosić ale myślę,że dopiero jak wszystkie dzieciaczki skończą dwa latka :-)
Jejku ale te nasze dzieci już duże :ico_szoking: aż się wierzyć nie chce :ico_noniewiem:
Chciałam się jeszcze pochwalić,że my już od 4 dni całkowicie bez pampersa :-D :-D ja ją chciałam na lato zacząć uczyć sikania na nocnik,a ona sama zaczęła w zeszłym tygodniu ściągać pampka i zakładać majteczki :-) Nie broniłam jej, sikała po nogach i w końcu zaczęła sikać na nocnik. Problem był z kupką,bo się bała ale w końcu po dwóch dniach nie robienia nie wytrzymała i zrobiła i już poszło :-D
Dziś zaliczyła 5 kup do nocnika i niezliczoną ilość siku :-D :-D
Najlepsze jest to,że w ogóle nie muszę jej przypominać i sama mówi: "idę siku" albo "kupa będzie" i jak zrobi to bierze nocnik i idzie wylać :ico_haha_01:
Kupiliśmy z M. jakiś czas temu cały karton pampersów i mamy teraz prawie 200 pieluch i muszę to chyba wystawić na allegro albo popytać kogoś znajomego :ico_oczko:
A Karolcia jest zapisana do szkoły i od września zacnie 1 klasę :ico_szoking: :-D Troszkę się tym denerwuję ale myślę,że jest dobrze przygotowana, Pani w zerówce bardzo ją chwali i mówi,że da radę bez problemu, więc jej wierzę :-)
Dziewczyny śpią, więc ja idę otworzyć piwko i będę się relaksować :ico_zdrowko: Wczorajszy wieczór przespałam, więc dziś sobie odbiję i z okazji dnia kobiet będzie piwko i orzeszki :ico_wstydzioch: należy mi się :ico_oczko:
Dobranoc dziewczyny :ico_papa: