hej hej
nie no ja tam sobie popsioczyłam o juz takich większych niemowlakach :ico_haha_01: ja tak czasem marudzę wybaczcie :ico_oczko:
a z tym wyjściem to nie jest u Was tak że to położna ubiera dziecko do wyjscia? bo mi Igę zabrali i ją położna ubierała i jaj założyła kaftanik tył na przód :ico_haha_01: taka znawczyni heheh no i ona podpowiada też niby w co... :ico_noniewiem:
choć ja też nie wiem jak np. będzie 30 stopni to co tu zrobić żeby nie przegrzać i nie przewiać... uff się będzie kombinować heh
ja kaftaniki i śpiochy to na pierwsze tygodnie sobie chwaliłam bo mięciutkie i wygodne i nie trzeba szarpać żeby body przez głowę przeciągnąć :ico_oczko: ale potem to na bodziakach lecieliśmy i pajace jak dla mnie super do spania
my ręczniki mielismy dwa na zmianę z takim kapturkiem na główkę i to na samym początku się fajnie sprawdzało
potem już wiadomo że normalne
pieluchy to ja na początek chyba pampersa kupię bo są mięciutkie i cienkie i dla takiego delikatnego ciałka chyba najwygodniejsze, bo te inne to grube i sztywne i my ich później dopiero używaliśmy...
termometr to taki elektryczny z elastyczną końcówką mamy
a polecam (my zadowoleni) chusteczki nawilżane z tesco takich niebieskich używam i są ok więc chyba zostanę przy nich bo ok 5 zł kosztują a ostatnio były dwie w cenie jednej; przy Idze nivea używaliśmy i bardzo fajne ale dużo droższe...
anade jeju trzymaj się kochana i lec do doktora to cos zaradzi :ico_sorki: z cisnieniem nie ma żartów...
misia no właśnie mnie te 4 godziny zniechęciły i nie zapisałam się na te warsztaty :ico_wstydzioch: a tam chyba dużo reklamowali? no ale jakieś bonusy są więc bilans na plus :-D
monika no tak teściowe mają swoje pomysły :) i nie należy wchodzić na wojenną ścieżkę ;) rozumiem, że chcecie się ładnie prezentować i też fajnie :-)
choć ja wychodzę z założenia że moje dziecko ma się
zawsze ładnie prezentować :ico_haha_01: żartuję!
ja bym mojej teściowej nie dała ciuszków kupować bo :ico_olaboga: chyba by mnie zęby na ten widok bolały :ico_oczko:
no dobra
stawiam :ico_tort: z okazji 22 tyg...
a oto ja - się zebrałam w sobie :ico_haha_01:
tylko rękę mam za krótką coby więcej widać było ;)